konjac spaghetti met broccoli

 

  • 250 gram Konjac spaghetti
  • 100 gram Pesto basilicum
  • 50 gram Kaas geraspt of 3 verkruimelde paranoten of 50 gr verkruimelde geroosterde spekranden
  • 200 gebakken gehakt
  • 1 bussel gekookte radijsje
  • 1 stuks Broccoli
  • 3 eetlepels Olie
  • 1 snufje Zout

 

Instructies

  • Was de broccoli en de radijzen en snijd in kleine roosjes en de radijs in dobbelsteentjes. 
  • Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook en kook de groenten in 5 minuten beetgaar.
  • Haal de pan van het vuur en laat de broccoli verder garen.
  • Giet daarna het water af.
  • Spoel intussen de Konjac spaghetti in een zeef onder de kraan. Schrik niet van de geur, als je het goed afspoelt wordt de geur neutraler.
  • Verwarm een droge bakpan en bak de Konjac spaghetti 3-5 minuten. Zo wordt het vocht uit de spaghetti onttrokken en de spaghetti wordt wit van kleur.
  • Voeg de voorgekookte broccoli, radijsje, de pesto het gebakken gehakt en de helft van de kaas (of alternatieven) toe en laat zachtjes pruttelen.
  • Schep de Konjac spaghetti erdoor.
  • Strooi de overgebleven kaas (of alternatieven) erover en besprenkel met olijfolie extra vierge.

 

Een gezonde pasta met weinig koolhydraten. #koolhydraatbeperkt #glutenvrij #zuivelvrij (als de kas vervangen wordt)

    Maak ook kennis met de andere recepten.

    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.