konjac spaghetti met broccoli
- 250 gram Konjac spaghetti
- 100 gram Pesto basilicum
- 50 gram Kaas geraspt of 3 verkruimelde paranoten of 50 gr verkruimelde geroosterde spekranden
- 200 gebakken gehakt
- 1 bussel gekookte radijsje
- 1 stuks Broccoli
- 3 eetlepels Olie
- 1 snufje Zout
Instructies
-
Was de broccoli en de radijzen en snijd in kleine roosjes en de radijs in dobbelsteentjes.
-
Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook en kook de groenten in 5 minuten beetgaar.
-
Haal de pan van het vuur en laat de broccoli verder garen.
-
Giet daarna het water af.
-
Spoel intussen de Konjac spaghetti in een zeef onder de kraan. Schrik niet van de geur, als je het goed afspoelt wordt de geur neutraler.
-
Verwarm een droge bakpan en bak de Konjac spaghetti 3-5 minuten. Zo wordt het vocht uit de spaghetti onttrokken en de spaghetti wordt wit van kleur.
-
Voeg de voorgekookte broccoli, radijsje, de pesto het gebakken gehakt en de helft van de kaas (of alternatieven) toe en laat zachtjes pruttelen.
-
Schep de Konjac spaghetti erdoor.
-
Strooi de overgebleven kaas (of alternatieven) erover en besprenkel met olijfolie extra vierge.
Een gezonde pasta met weinig koolhydraten. #koolhydraatbeperkt #glutenvrij #zuivelvrij (als de kas vervangen wordt)
Maak ook kennis met de andere recepten.
Reactie plaatsen
Reacties